Welcome to Hotel United

Coffee
BAR

DELICIOUS BREAKFAST

COMFORTABLE BEDS

ROOM
SERVICE

Rooms

Warm ambience, cozy and large rooms, working desk and modern toilets are some of the features that characterize our 18 rooms and suites. Rooms are equipped with air conditioning system, LCD TV, free WI-FI,daily room service and daily housekeeping; provide comfort that make you feel like your home.
Elena risteska
Read More
“Everything was amazing the staff was so welcoming they were excellent I recommend anybody to stay there very good”
Andy zehner
Read More
“From the staff to the services, food and all the facilities provided, everything was perfect, an amazing place to stay. ”
Denis haxha
Read More
“Gjithçka ishte e jashtëzakonshme! Stafi është shumë miqësor dhe profesional, në përgjithësi shumë i lumtur dhe patjetër që do të vijë përsëri! "
Lediana meraj
Read More
Hotel shumë i bukur dhe elegant me vëmendje në detaje. Ju ndiheni më shumë si një anëtar i familjes sesa një mysafir. Stafi është shumë miqësor dhe bën gjithçka për të bërë dëshirat tuaja të mundshme. Padyshim një nga vendet më të mira në Prishtinë
Previous
Next